ELÉRHETŐSÉGEK
    mail: info@ridersroom.hu
ENCIAN TOURS kft

bEMUTATKOZUNK

H-1066 Budapest, Ó utca 1.

  Tel.: (+36  1 ) 269 1548

Fax: (+36  1 ) 269 1548

 

A RIDERSROOM csoport működésének bázisa az 1980-ban alapított ENCIAN TOURS (korábban Kisszövetkezet, majd) Kft. Az eredetileg főleg sí utakkal foglalkozó utazási irodánk, évtizedeken keresztül szervezte több ezer utas, család, baráti társaság, ill. cég téli pihenését és programjait.


1990-től kezdve több mint 10 éven keresztül voltunk a Magyar Testnevelési Egyetem síoktató képzésének hivatalos utazás szervezője. Később a Síoktatók Magyarországi Szövetsége hivatalos továbbképző-, és kiképző táborainak szervezése és lebonyolítása fűzte szorosabbra a téli programjaink élményszerzése és szakmaisága közötti kapcsolatot.


A 90-es évek végén nyitottunk a nyári (tengeri) programok felé is. A szakmaiságot és a profizmust ezen a téren is prioritásként kezeljük a mai napig. Trópusi búvártúráinkon partnerünk, Magyarország egyik legrégebbi búvárklubja, az Amphora Búvárklub, míg az adriai vitorlás szafarik szervezésében, a GITANA, 2 árbócós old-timer hajóval, egyedülálló élményt tudunk kínálni a magyar piacon.


A RIDERSROOM csoportot 2010-ben alapítottuk meg, melynek célja az egyre bővülő szolgáltatási köreink szegmentálása, melyeket ez által, külön-külön még szervezettebben, de mégis egy cégér, vagy ha úgy tetszik, szolgáltatási márkanév alatt tudunk kínálni.

Célunk, hogy az alábbi területek mindegyikén minőséget, és profi szakmai hátteret nyújtsunk, ill. utasainknál/vásárlóinknál maximális elégedettséget érjünk el.